Nog enkele kerstkaartjes die ik maakte / A few more Christmascards I made

Deze kaarten hebben allemaal een gelijkaardige distress achtergrond als basis. De gebruikte kleuren DI zijn Tumbled Glass, Stormy Sky en Iced Spruce.

All these cards have a similar distress background. Colours used are DI Tumbled Glass, Stormy Sky and Iced Spruce.

Hier heb ik de kaart afgewerkt met een reepje gescheurd vellum, de kerstboom van Michael Strong en een tekststempeltje van Art Talent (Kruidvat).

On this card I used a scrap of vellum, Michael Strong’s Christmas tree and a little text by Art Talent.

De achtergrondstempel die ik voor deze kaart gebruikte is een Design Block van Hero Arts, de denneboom is van Penny Black en de tekst van Stamps Antwerpen. De denneboom is nog wat geaccentueerd met een witte gelpen.

The stamp in the background is a Design Block by Hero Arts, the pine tree is Penny Black and the text is Stamps Antwerpen. I added a little white accent to the tree with a gel pen.

Op deze kaart heb ik het simpel gehouden. Alleen een engeltje gestempeld van Inkadinkado en een tekst van Penny Black. Nog een kadertje getekend met viltstift om af te werken.

This card was kept clean and simple. Just stamped an angel by Inkadinkado and a text by Penny Black. Also drew a little frame with a green marker.

De tekst op deze kaart is met de hand geschreven. De kerstbomen zijn met een mal van Nellie Snellen uit keukenpapier ( gekleurd met alcohol inkt ) gestanst. De sneeuwkristalletjes zijn een stempeltje van PSX en een restje gescheurd wit papier is de sneeuw.

The message on this card is hand written. The Christmas trees are dies by Nellie Snellen, cut from kitchen paper coloured with alcohol inks. The little snow crystals are by PSX and a scrap of white paper was used for snow.

Advertenties

~ door Monique op 2 januari 2012.

Eén reactie to “Nog enkele kerstkaartjes die ik maakte / A few more Christmascards I made”

  1. REAALY NICE!! echt leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: