Ginkgo Biloba

Het is al weer veel te lang geleden dat ik nog eens een Oosterse kaart maakte.  Voor deze kaart heb ik een blad van de Ginkgo Biloba gebruikt. In de herfst had ik er een aantal verzameld en gedroogd.

It has been too long again since I made a card with an Eastern theme. For this card I dug up a Ginkgo Biloba leaf, which I collected and dried last fall.

De gebruikte stempels zijn van Different Colours (bloemetjes), Pipoos (karakters) en Marianne Design (tekst). De inkt die ik gebruikte is AI Russet. Het blad is vastgezet met enkele kruissteekjes, de randen van het papier zijn opgeruwd met de distressing tool en beïnkt. Het achtergrond papier is glimmend, maar dat zie je jammer genoeg niet op de foto.

Stamps used are Different Colours (flowers), Pipoos (characters) and Marianne Design (sentiment). Ink used is AI Russet. I attached the leaf with a few stiches, the paper pieces were distressed with a distressing tool and inked. The background paper is nice and shiny, but I couldn’t capture that with my camera.

Advertenties

~ door Monique op 20 juni 2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: